Müsli.

image

Rosta din egen müsli! Förutom att den är god till både yoghurt och filmjölk så kan du tillsätta den i bröddegen.
Den här innehåller många olika frön, passar även att strö över en sallad.
Vad sägs om ett recept där du kan använda den?
Tag blandade småblad, fina späda blad. De skall ligga i botten. Bygg på med tunt skivad rödlök. (Använd mandolin). Rosta valnötter, stek skivor av halloumi.
Toppa det hela med granatäpple och strössel (som här är din egen müsli!).
Ringla över en god olivolja och en ännu godare Balsamico.
Se där! Ett första recept.

De stora röda faten är Vietnamesisk lack, kommer från Hanoi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s