Garlic fried rice.

Hemligheten med att göra Fried Rice är att dela upp momenten; Här följer själva receptet.

Börja med att göra en krämig  äggröra av äggen. Lägg upp i en skål.

Stek lök, vitlök och ev andra ingredienser du vill ha med. Lägg upp i skål.

Stek riset sist. Blanda sedan ned övriga ingredienser du redan stekt på.

Serveras direkt! Här har jag klippt över koriander.

Om ni undrar hur det gick med kycklingen så slutade det med en enkel curry, fann inte alls de smaker jag var ute efter idag! Nåväl, finhackad chili och salladslök kan rädda det mesta!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s