Lammfärsbiffar.

image

Mynta! Nu doftar det i köket av alla kryddor.
Jag gör lammfärsbiffar som kommer serveras med en Lök-och tomatsallad, potatisklyftor, samt tzatsiki.
Fetaost och oliver.
Recept? Lätt som en plätt!

500 g lammfärs.
1 gul lök; finhackad.
Några klyftor vitlök; finhackade.
1/2 spansk peppar. (Gösta: Dosera efter tycke och smak).
Några blad mynta; finhackade.
Salt och svartpeppar.
Och lite mer svartpeppar!
Ett ägg kan man också blanda i.

Forma färsen till avlånga biffar. Sätt dem på spett. Stryk på olivolja.
Grilla! Eller stek.

Ät och njut! Rödvin är gott till.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s