Butter Prawns. May 18, 2016May 30, 2016 | karinkajsalarsson Greetings from Kuala Lumpur, Malaysia. Share this:TwitterFacebookLike Loading... Related
Allt du gör ser fantastiskt ut! Vad använder du för räkor? Och kan du rekommendera någon bra mandolin, ser att du använder det rätt ofta? LikeLike Reply
Tack! Vad roligt att du följer mina experiment. Jag köper frysta räkor på Sahand i Västerås. Stora, utan skal. Mandolinen är från Cervera. Enkel, men duger bra då den kan hänga framme. Återkommer om märke. LikeLike Reply
Allt du gör ser fantastiskt ut! Vad använder du för räkor?
Och kan du rekommendera någon bra mandolin, ser att du använder det rätt ofta?
LikeLike
Tack! Vad roligt att du följer mina experiment.
Jag köper frysta räkor på Sahand i Västerås. Stora, utan skal.
Mandolinen är från Cervera. Enkel, men duger bra då den kan hänga framme. Återkommer om märke.
LikeLike
https://www.cervera.se/produkt/kyocera-mandolin-stor-stallbar
LikeLike
🙏🏻👌👍😊
LikeLike
Tack 😘
LikeLike
Reblogged this on KajsaKalas.
LikeLike